Gratis verzending
Proefplaatsing mogelijk
Enkel topkwaliteit
Showroom in Herpen
Vragen? bel 06-47989243

Bureaustoel Nuance

De ergonomische bureaustoel voor vrouwen

De universele kantoormedewerker is een man. Althans, dat vinden de grote bureaustoelfabrikanten. Dat betekent dat een standaard bureaustoel eigenlijk is gemaakt voor mannen. Liefst 80 procent van de vrouwen werkt op een bureaustoel die niet geschikt is voor hun lichaamsbouw. Als u bijvoorbeeld merkt dat u op het puntje van uw zitting zit, dat u uw armleggers niet gebruikt omdat ze hard zijn en te ver uit elkaar staan, en als u geen steun krijgt in de onderrug door een hoge rugleuning, dan hoort u waarschijnlijk bij die 80 procent.

De bureaustoel Nuance is het resultaat van uitgebreid onderzoek naar het zitgedrag van vrouwen. Vrouwen die er voor het eerst op gaan zitten weten vaak niet wat hen overkomt. Eindelijk krijgen ze de steun die ze nodig hebben..

De Nuance bureaustoel is speciaal voor vrouwen door zijn unieke pasvorm en ondersteuning, gericht op het vrouwelijk lichaam. Voornamelijk kantoorwerk.

De Nuance op proef?

De Nuance is verkrijgbaar in 4 maatvarianten zitting en rugleuning. Om de de meest optimale zitcomfort te bieden adviseren wij u graag welke maat het best passend is voor uw lichaam. Wij bieden daarom ook een gratis proefplaatsing aan voor de Nuance ergonomische bureaustoel.

Heeft u interesse in de Nuance en wilt u deze eens uitproberen?
Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen contact met u op om een geheel vrijblijvende afspraak te maken.

ZitTotaal - Alle rechten voorbehouden. | Voorwaarden | Privacy Policy | Retourbeleid | Cookies |

 

Download hier mijn gratis ebook met 20 tips om beter te zitten