Gratis verzending in NL
Proefplaatsing mogelijk
Enkel topkwaliteit
Vragen? bel 06-47989243

Balergo Junior balanskruk

Art.nr: BALERGO-JUNIOR

199.00

(164.46 ex. btw)

Balergo Junior balanskruk

Art.nr: BALERGO-JUNIOR

De Balergo Junior ergonomische balanskruk voor kinderen zorgt voor een gezonde en actieve zithouding. Ideaal voor kinderen in de groei waarvoor beweging en een zithouding met een rechte rug belangrijk zijn.

199.00

199.00

199.00

(164.46 ex. btw)

Wissen
Aantal
Aantal

199.00

(199.00 inc. btw)

Afhalen mogelijk in Herpen
Gratis verzending in NL
Minimaal 3 Jaar garantie
Binnen 14 dagen retourneren
Logo Balergo ergonomische balanskruk

Balergo Junior ergonomische balanskruk voor kinderen

Wanneer opgroeiende kinderen een verkeerde zithouding hebben, kan dit op latere leeftijd pijnlijke gevolgen hebben. Vooral tijdens het maken van huiswerk hebben kinderen de neiging om voorover te zitten, waardoor de rug automatisch bol komt te staan. Maar ook tijdens bijvoorbeeld gamen zien we vaak een verkeerde zithouding. Anderen hebben juist de neiging om ver onderuitgezakt te zitten, een passieve en vooral verkeerde zithouding, dat niet optimaal is voor een kind in de groei. De oplossing voor dit probleem en het voorkomen van klachten op latere leeftijd is de Balergo Junior, een ergonomische balanskruk voor kinderen.

 

Een unieke balanskruk voor kinderen

De Balergo Junior heeft een ontwerp waarbij de techniek volledig in dienst staat van het gebruiksgemak en het comfort van de gebruiker. 

Het unieke design van deze ergonomische balanskruk zorgt ervoor dat je kind automatisch een juiste zithouding aanneemt, met natuurlijk een rechte rug. Dit voorkomt rugklachten op latere leeftijd en heeft bovendien een positief effect op kinderen die op dit moment met rugklachten lopen, of in dit geval zitten.

De Balergo Junior is niet zomaar een balanskruk. Integendeel zelfs! Deze kruk zorgt voor ultieme bewegingsvrijheid tijdens het zitten.

De Balergo heeft tevens een ingebouwde blokkering voor het achterover kantelen. Dit heeft als voordeel dat je niet plotseling achterover kunt vallen (gelet op de veiligheid van je kind) en daarnaast kan je kind hierdoor niet met een bolle rug gaan zitten.

Wist je dat bewegend zitten in combinatie met een rechte houding automatisch zorgt voor een betere doorbloeding en het activeren van de spieren in je rug? Dit is niet alleen positief voor de gezondheid van je rug, maar ook voor je algemene gezondheid omdat je nauwelijks nog echt stil zit tijdens het zitten.

In tegenstelling tot de traditionele balanskrukken, is het bewegingsmechanisme van de Balergo verwerkt in de zitting, in plaats van in de voet. Dit zorgt ervoor dat je als gebruiker veel fijnere bewegingen kunt maken tijdens tijdens het zitten die meer uit je (onder)rug en heupen komen. Daardoor heb je nauwelijks in de gaten dat je actief zit en bovendien train je de kleinere spieren in je buik en rug om sterker te worden.

 

Ontworpen door een gediplomeerd gezondheidszorgtechnoloog

Ervaar zelf de gezondheidsvoordelen van actief zitten met de Balergo Junior ergonomische balanskruk voor kinderen, een balanskruk zoals het hoort! 

Deze ergonomische balanskruk is ontworpen door een gezondheidszorg technoloog, welke de techniek volledig in dienst heeft laten staan tot het comfort van de gebruiker. Dit betekent dat de Balergo niet alleen gezondheidsvoordelen met zich meebrengt, maar daarnaast ook nog erg comfortabel zit.

Zitten op een balanskruk zorgt ervoor dat je automatisch een actieve zithouding aanneemt. Kleine en nauwelijks te merken corrigerende bewegingen van het lichaam zorgen voor een betere doorbloeding en het activeert meer spieren, wat onder andere ook zorgt voor sterkere spieren in je (onder)rug.

  • Hoogwaardig en duurzaam schuim in de zitting, waardoor je langdurig comfortabel kunt zitten op de Balergo
  • Rubberen bewegingsmechaniek in de zitting, dat zorgt voor meer bewegingsvrijheid en een soepele actieve zithouding
  • Geblokkeerde achterover kanteling, waardoor je niet achterover kunt vallen en een zithouding met een bolle rug aan kunt nemen
  • Fraai ontwerp en afwerking dat past binnen elke kamer in huis en op school

Logo Balergo ergonomische balanskruk

 

PRODUCTEIGENSCHAPPEN - Balergo Junior balanskruk

Zithoogte

40 – 53 cm. Uitvoering met wielen zorgt voor 48 mm meer zithoogte.

Onderstel

Volledig zwart

Zitting

ø30 cm met twee afgeschuinde zijdes. Vulling van 6cm schuim opgebouwd uit meerdere lagen koudschuim en polypress. 360º beweging door draaien en kantelen, behalve achterover wat zorgt voor veiligheid en ingezakt zitten voorkomt

Kruisvoet

ø48 cm, zwart kunststof. Standaard voorzien van glijdoppen, wielen worden los bijgeleverd zodat eerst aan de beweging gewend kan worden.

Glijdoppen

ø40 mm, 15mm hoog, hard kunststof.
De Balergo met kruisvoet wordt standaard voorzien van glijdoppen, ook als deze met wielen wordt besteld. Op die manier kun je eerst wennen aan de beweging. De wielen worden er los bijgeleverd en zijn zeer eenvoudig te wisselen.

Wielen

ø50 mm, onbelast geremd. Deze wielen gaan op de rem zodra je opstaat. Geschikt voor harde en zachte vloeren. Let op; wielen zorgen voor 48 mm meer zithoogte

Belastbaarheid

75 kg gebruikersgewicht

Kleur

zwart, bubblegum, golden honey, applemint, gingersnap, blauw, rood

Vloercontact

glijdoppen

Bij ZitTotaal staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Met ons vakmanschap gaan we voor 100% tevreden klanten.
Ben je niet tevreden over een product? Neem dan binnen 14 dagen contact met ons op voor een vervangend product of je geld retour.

Product retour zenden
Na aflevering van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om een product retour te sturen. Om dit soepel te laten verlopen, vragen wij je medewerking met het volgende:
– Stuur een e-mail naar info@zittotaal.nl
– Wij sturen je een retourformulier
– Stuur product (in de originele verpakking), samen met het retourformulier, naar:
ZitTotaal
Broekstraat 9
5373 KD Herpen
– Na ontvangst, krijgt je binnen 5 werkdagen het bedrag op je rekening teruggestort.
– Retourkosten worden niet gecrediteerd.

100% vergoeding
Is het product compleet, in originele staat en verpakking, dan krijg je 100% van het oorspronkelijke aankoopbedrag terug.

Geen vergoeding
Is het product incompleet, zonder verpakking of beschadigd, dan wordt dit niet vergoed.

Eigendomsvoorbehoud
De eigendom van geleverde producten gaat pas over wanneer alle betalingen door de koper aan ZitTotaal zijn voldaan.

Bezorging / beschadiging
Bij het maken van een bezorgafspraak, vragen wij naar de omstandigheden waar het geplaatst dient te worden. Moet een bureau naar zolder gebracht worden? Dan doen we dat met alle plezier! Echter willen wij je erop attenderen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele schade aan muren, trappen e.d.

Garantie
Minimaal 12 maanden. Echter de meeste fabrikanten geven een langere garantie periode. Dit staat vermeld bij de product omschrijving.

Gebruik op eigen risico
Het gebruik van producten en/of toebehoren hiervan, geleverd door Zittotaal geschiedt geheel op eigen risico. Worktrainer is niet aansprakelijk voor iedere vorm van schade, waaronder fysiek of psychisch, die mogelijk voort vloeit uit het gebruik van de producten. Bij het product wordt een gebruiksaanwijzing of instructie geleverd. Volg de instructie op, om schade aan de gezondheid te voorkomen.

Milieu / verpakkingen
Bij het afvalscheidingsstation van uw Gemeente, kan karton en piepschuim gescheiden worden ingeleverd.

Bedrijfsgegevens
ZitTotaal
Broekstraat 9
5373 KD Herpen
(open op afspraak)
info@zittotaal.nl
06-47989243

Er zijn geen reviews voor dit product.
ZitTotaal - Alle rechten voorbehouden. | Voorwaarden | Privacy Policy | Retourbeleid | Cookies |

 

Download hier mijn gratis ebook met 20 tips om beter te zitten