Gratis verzending
Proefplaatsing mogelijk
Enkel topkwaliteit
Showroom in Herpen
Vragen? bel 06-47989243

20 tips om beter te zitten!

Wil je binnen één minuut 20 tips om beter te zitten? Vul hieronder je email adres in en krijg direct toegang tot mijn gratis ebook.

Leave the office early day

Op 2 juni vieren we het jaarlijks terugkerende: Leave the office early day. Een dag waarop we allemaal iets eerder van kantoor mogen gaan, dan we normaal gesproken doen. Omdat 2 juni dit jaar op een zondag valt, mag je het kantoor ook eerder verlaten op de eerstvolgende werkdag, laat dit nu net vandaag zijn!

Deze dag is in het leven geroepen om een stimulans te geven aan werknemers die eerder klaar zijn met hun werk dan gepland. Het geeft een stukje bewustwording aan je team op het gebied van efficiëntie en productiviteit. Het is natuurlijk een feit dat je productiviteit aanzienlijk omhoog gaat wanneer je daar actief en bewust mee bezig bent. Wanneer je dan ook nog een mooie motivatie hebt in de vorm van eerder naar huis gaan, versterkt dat elkaar natuurlijk enorm.

Deze manier van werken heeft voordelen voor zowel werkgevers als werknemers. Door efficiënt te werken kun je de productiviteit verhogen, maar ook de stress verminderen. Dit komt de gezondheid van je werknemers ten goede, waardoor ze weer beter gaan presteren. Bedrijven die de focus leggen op de gezondheid van hun medewerkers, presteren vaak beter dan bedrijven die dit niet doen. Gezonde voeding in de kantine, planten op de werkvloer, voldoende licht en buiten wandelen tijdens de pauze, zijn allemaal kleine zaken die ervoor zorgen dat je bedrijf een gezondere werkomgeving krijgt. Een passende bureaustoel hoort daar eigenlijk ook bij.

Een passende ergonomische bureaustoel zorgt voor een juiste zithouding. Een zitvlak dat het gewicht verdeelt, de juiste afstemming, ondersteuning aan de armen en in de rug, zijn allemaal onderdelen die veel bureaustoel missen, maar waar je zeker niet zonder kunt wanneer je een zittend beroep hebt. Het is toch gek eigenlijk dat we vaak voor mooi kiezen, in plaats voor functioneel, wanneer we kiezen voor een stoel waar we het grootste gedeelte van de dag op spenderen. Ook draagt een goede, passende bureaustoel bij aan een hogere productiviteit.

Mocht je vandaag dan toch eerder klaar zijn met werken, kijk dan even naar onze mogelijkheden voor een ergonomische en passende bureaustoel voor op kantoor.

Download hier mijn gratis ebook met 20 tips om beter te zitten