Gratis verzending in NL
Proefplaatsing mogelijk
Enkel topkwaliteit
Vragen? bel 06-47989243
Profielfoto Paul Akkermans - schrijver Ontzitten

ONTZITTEN WORKSHOP

Met het hele team minder zitten voor meer vitaliteit

Complete incompany workshop: € 2.400,00 exclusief BTW.

Tijdens de ontzitten workshop wordt er met tomaten gegooid.

Dat tomaten gezond zijn, wist je waarschijnlijk al. Maar weet je ook dat ze kunnen bijdragen aan je productiviteit en vitaliteit, los van hun voedingswaarde?

Ik ga je leren hoe je de tijd voor je kunt laten werken in plaats van tegen je en hoe je daarbij ook nog eens meer beweging in je werkdag kunt krijgen. Ja echt, bewegen onder werktijd! Klinkt niet alleen goed, dat is het ook.

Het advies is om het zitten regelmatig te onderbreken, liefst ieder half uur. Dat kan makkelijker dan je denkt en het levert alleen maar voordelen op. Voor zowel de werkgever als werknemer.

Zo levert dagelijks 20 minuten wandelend vergaderen in plaats van zittend, de werkgever al een besparing op van €800,- per medewerker per jaar. Aangezien je niet in je eentje vergadert, is dit dus al minimaal €1600 en doe je het met z’n drieën, dan is de workshop al terugverdiend!

Deze workshop gaat je zitgedrag en werkdag compleet veranderen! Je leert wat zitten eigenlijk precies is, je krijgt inzicht in je eigen zitgedrag en leert waarom het vele stilzitten zo ongezond is. Dit zorgt voor een groter zitbewustzijn waardoor je je zitgedrag positief zult veranderen.

Door gezonder te zitten, het zitten regelmatig te onderbreken en vooral ook minder te zitten zul je productiever, creatiever en vitaler worden.

Paul

De Ontzitten workshop is een interactieve workshop waarbij je alle handvatten krijgt om vitaler en productiever te werken.

Welke onderwerpen kom aan bod?

  • Je eigen zitgedrag en de gevolgen van langdurig zitten
  • De goede of misschien wel verkeerde inzet van arbo en ergonomie
  • De juiste combinatie van meubilair en werkvormen
  • Hoe je makkelijk vitaal en productiever kunt werken
  • Gedragsverandering voor een gezondere leefstijl
  • Tips, tricks en tools op gebied van beweging en gezondheid
  • De 10 beste dokters van de wereld voor jouw gezondheid
N

Gezondere medewerkers en een lager ziekteverzuim

N

Productievere medewerkers die meer en betere resultaten behalen in minder tijd

N

Gelukkigere medewerkers die zich fitter en energieker voelen

Wat levert de workshop op?

Geen stoffige, saaie workshop over hoe slecht zitten is en dat we meer moeten bewegen. Dat is inmiddels wel bekend, hoop ik. Na afloop in ieder geval zeker wel. Maar we gaan alles wat er besproken wordt ook direct toepassen. Er is geen ingewikkelde, irritante of dure software of andere aanpassingen nodig.

Na afloop heb je alles handen om vitaler en productiever te gaan werken. Het mooie is; je kunt het stap voor stap in je eigen tempo doen en het is voor iedereen haalbaar en effectief.

Wil je meer informatie over de Ontzitten workshop?

Ik kan me goed voorstellen dat je denkt “Misschien is die wel iets voor ons” en dat je eerst graag wat meer wilt weten over de Ontzitten workshop. Vul onderstaand je gegevens in en ik neem graag contact met je op om al je vragen te beantwoorden.

4 + 10 =

ZitTotaal - Alle rechten voorbehouden. | Voorwaarden | Privacy Policy | Retourbeleid | Cookies |

 

Download hier mijn gratis ebook met 20 tips om beter te zitten