Gratis verzending in NL
Proefplaatsing mogelijk
Enkel topkwaliteit
Vragen? bel 06-47989243

1,082.95 inc. btw

(895.00 ex. btw)

Levertijd:1-3 werkdagen
Let op! Veel van onze producten worden met de hand gemaakt. De gestelde levertijd is daarom per product.
Garantie:5 jaar
Aantal

De beste bureaustoel voor lange mensen

Een ergonomische bureaustoel voor lange mensen, dat is het unieke aan de Ergo-Large.
Gemiddeld gezien zijn wij Nederlanders de langste bevolking ter wereld. De gemiddelde Nederlandse vrouw heeft een lengte van 170,6 cm en de Nederlandse man heeft een gemiddelde lengte van 183,8 cm. Ons land kent ruim 900.000 mensen die 190 cm of langer zijn en zelfs meer dan 60.000 mensen die langer zijn dan 2 meter.

Omdat we in Nederland met zijn allen gemiddeld ook erg lang zitten - het langst van alle Europeanen -, is het belangrijk dat we ook kiezen voor de beste bureaustoel.

De beste bureaustoel voor lange mensen is een stoel die past bij je lichaamslengte. Een standaard bureaustoel geeft, vooral als je wat langer bent, vaak niet de juiste ondersteuning. De rugleuning en lendensteun zijn vaak te laag voor de lengte van je rug en de zitting te kort voor voldoende ondersteuning aan je bovenbenen. Je kunt wel zitten, maar niet comfortabel, laat staan gezond.

 

Bureaustoel voor lange benen

Bij lange mensen horen ook lange benen. De standaard bureaustoel voor op kantoor, heeft vaak een zithoogte die verstelbaar is tussen de 41 cm en 55 cm (volgens NPR richtlijn). Wanneer je wat langer bent dan gemiddeld, voldoet deze 'gemiddelde' zithoogte niet. Dit is simpelweg gewoon te laag.

Het gevolg hiervan is dat je niet met je knieën in de aanbevolen hoek van ca. 90 graden kunt zitten, waardoor je in een verplicht wordt in een ongezonde ingezakte houding te zitten met opgetrokken benen waardoor je afknelling in de liezen krijgt. Dit kan niet alleen resulteren in lage rugklachten, maar beperkt ook de doorbloeding van de benen met allerlei negatieve gevolgen van dien.

Een ingezakte zithouding zorgt er daarnaast ook voor dat organen minder ruimte krijgen om goed te kunnen functioneren. De longen nemen bijvoorbeeld minder zuurstof op en moeten bovendien harder werken om de zuurstof ook op te nemen. Vaak denk je dat je daar niet zoveel van merkt, maar het is wel de reden dat veel mensen vermoeidheid ervaren gedurende de dag en vaak ook minder productief zijn aan het einde van de dag.  Er komt namelijk minder zuurstof bij de hersenen doordat de bloedsomloop vertraagt tijdens stilzitten en er wordt minder zuurstof opgenomen. Ook werkt je spijsvertering niet optimaal als je ingezakt zit en de betrokken organen in elkaar gedrukt worden.

Wanneer je een zittend beroep hebt en een groot deel van de dag zittend doorbrengt, is het belangrijk een goede zithouding aan te nemen met de juiste ondersteuning.

Een goede ergonomische bureaustoel die is aangepast op de specifieke behoefte van langere mensen is daarom de beste keuze. Simpelweg omdat het een voordelig effect heeft op je gezondheid.

De Ergo-Large ergonomische bureaustoel voor lange mensen heeft een verstelbare zithoogte tussen de 49 cm en 63 cm. Dit zorgt ervoor dat je als lang persoon ook de mogelijkheid hebt om je benen in de aanbevolen hoek van ca. 90 graden te zetten wanneer je zit.

 

Een goede bureaustoel is belangrijk, vooral als je lang bent

De Ergo Large ergonomische bureaustoel voor lange mensen is een ergonomische oplossing voor mensen die langdurig zitten en wat langer zijn dan gemiddeld. De meeste mensen met een zittend beroep zitten vaak op dezelfde bureaustoelen, terwijl er ontzettend veel lichamelijke verschillen zijn tussen mensen. Ben je zelf wat langer en wil je ook comfortabel zitten en bovendien de voordelen voelen van een ergonomische bureaustoel? Dan is de Ergo Large de oplossing voor jouw zitprobleem.

De extra dikke zitting biedt het beste comfort dat een bureaustoel je kan bieden en dankzij de verstelbare schuifzitting, rugleuning en armleuningen kun je deze bureaustoel perfect afstemmen op je meest ideale zithouding. Door gebruik te maken van een goede ergonomische bureaustoel kun je bovendien vervelende rugklachten voorkomen.

 

Kenmerken van de Ergo-Large, een bureaustoel voor grote mensen

  • Extra comfortabele zitting en hoge rugleuning, waardoor je rug de ondersteuning krijgt die het nodig heeft.
  • Speciaal formaat bureaustoel voor langere mensen, waardoor je altijd in een gezonde houding kunt zitten.
  • Schuifzitting en verstelbare lendensteun, om ook in de onderrug net dat extra steuntje in de rug te krijgen.
  • In hoogte, breedte en diepte verstelbare armleggers voor optimale ondersteuning aan de armen.
  • Verstelbare zithoogte om in een rechte, gezonde zithouding te kunnen zitten.

PRODUCTEIGENSCHAPPEN - Ergo-Large ergonomische bureaustoel voor lange mensen

Kleur

Zwart

Wieltjes

Ja

Schuifzitting

6 cm verstelbaar

Maximaal gebruikersgewicht

200 kg

Garantie

5 jaar

In hoogte verstelbare armsteun

Ja

In breedte verstelbare armleggers

Ja

In diepte verstelbare armleggers

Ja

Bij ZitTotaal staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Met ons vakmanschap gaan we voor 100% tevreden klanten.
Ben je niet tevreden over een product? Neem dan binnen 14 dagen contact met ons op voor een vervangend product of je geld retour.

Product retour zenden
Na aflevering van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om een product retour te sturen. Om dit soepel te laten verlopen, vragen wij je medewerking met het volgende:
– Stuur een e-mail naar info@zittotaal.nl
– Wij sturen je een retourformulier
– Stuur product (in de originele verpakking), samen met het retourformulier, naar:
ZitTotaal
Broekstraat 9
5373 KD Herpen
– Na ontvangst, krijgt je binnen 5 werkdagen het bedrag op je rekening teruggestort.
– Retourkosten worden niet gecrediteerd.

100% vergoeding
Is het product compleet, in originele staat en verpakking, dan krijg je 100% van het oorspronkelijke aankoopbedrag terug.

Geen vergoeding
Is het product incompleet, zonder verpakking of beschadigd, dan wordt dit niet vergoed.

Eigendomsvoorbehoud
De eigendom van geleverde producten gaat pas over wanneer alle betalingen door de koper aan ZitTotaal zijn voldaan.

Bezorging / beschadiging
Bij het maken van een bezorgafspraak, vragen wij naar de omstandigheden waar het geplaatst dient te worden. Moet een bureau naar zolder gebracht worden? Dan doen we dat met alle plezier! Echter willen wij je erop attenderen dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele schade aan muren, trappen e.d.

Garantie
Minimaal 12 maanden. Echter de meeste fabrikanten geven een langere garantie periode. Dit staat vermeld bij de product omschrijving.

Gebruik op eigen risico
Het gebruik van producten en/of toebehoren hiervan, geleverd door Zittotaal geschiedt geheel op eigen risico. Worktrainer is niet aansprakelijk voor iedere vorm van schade, waaronder fysiek of psychisch, die mogelijk voort vloeit uit het gebruik van de producten. Bij het product wordt een gebruiksaanwijzing of instructie geleverd. Volg de instructie op, om schade aan de gezondheid te voorkomen.

Milieu / verpakkingen
Bij het afvalscheidingsstation van uw Gemeente, kan karton en piepschuim gescheiden worden ingeleverd.

Bedrijfsgegevens
ZitTotaal
Broekstraat 9
5373 KD Herpen
(open op afspraak)
info@zittotaal.nl
06-47989243

Er zijn geen reviews voor dit product.
ZitTotaal - Alle rechten voorbehouden. | Voorwaarden | Privacy Policy | Retourbeleid | Cookies |

 

Download hier mijn gratis ebook met 20 tips om beter te zitten