Gratis verzending in NL
Proefplaatsing mogelijk
Enkel topkwaliteit
Vragen? bel 06-47989243

Balanskruk HIPPIE

Eén van onze grote pronkstukken is de door onszelf ontwikkelde HIPPIE. Deze balanskruk is met name ideaal voor mensen die veel op kantoor zitten en/of rugklachten hebben.

Het is goed om actief te zitten, en precies dat is wat de HIPPIE doet. Hij heeft een bewegelijk zitvlak en kan daardoor alle kanten op draaien en kantelen. Het lichaam moet steeds opnieuw, zonder veel kracht te gebruiken, in balans komen. U verbetert daarmee uw rompstabiliteit en ook zorgt het zitten op de HIPPIE voor verversing van de osmose in de tussenwervelschijven en het versterken van de core-spieren. Het actief zitten met de HIPPIE wordt dan ook aanbevolen door therapeuten en bewegingscoaches.

 

 

Wanneer een HIPPIE?

U kunt de HIPPIE in uw dagelijks leven gebruiken, tijdens uw werk of gewoon voor ontspanning. Afwisseling met bijvoorbeeld uw bureaustoel is daarbij heel belangrijk. De HIPPIE is in principe niet bedoeld om een hele dag op te zitten. Veel bedrijven schaffen een aantal HIPPIE’s aan zodat collega’s hem onderling kunnen delen.

De zitbal of oefenbal is populair bij oefentherapeuten. De HIPPIE heeft een vergelijkbare werking. Veel oefeningen met een zitbal kunnen ook op de HIPPIE gedaan worden. Op de site www.mijnhippie.nl staan diverse korte filmpjes met oefeningen.

De HIPPIE kan o.a. goed gebruikt worden voor thuisgebruik (thuiswerkplek, hobby-tafel), op kantoor (afwisseling met bureaustoel of als sta-hulp), scholen, kinderen met ADHD, fysiotherapeuten, pedicures, schoonheidsspecialisten, bij een stijve (onder)rug, etc..

Sporters en de gezondheidszorg

De HIPPIE is ideaal voor veel type sporters. Voor ruiters, omdat het in balans zitten en het loslaten van de spieren veilig te oefenen is. Voor hardlopers, omdat de heupen soepeler worden en de staplengte erdoor wordt verbeterd. Voor golfers, omdat een soepele onderrug en bekken resulteert in een betere swing. En eigenlijk voor alle andere sporters die laterale bewegingen maken.

Maar ook voor mensen die een bepaalde stijfheid voelen op een gewone bureaustoel, die lichte rugklachten hebben of die hun buikspieren willen versterken is de HIPPIE uitermate geschikt.

De HIPPIE wordt ook zeer veel gebruikt als behandelkruk door bijvoorbeeld fysiotherapeuten, pedicures, voetreflextherapeuten of masseurs.

Een HIPPIE bestellen?

De HIPPIE is verkrijgbaar in meerdere kleuren en met of zonder wielen. Let op: een HIPPIE op wielen vergt oefening.

Bestel de HIPPIE vanaf 249,00 euro inclusief verzendkosten. Vul bij het bestellen de kortingscode 5373KD in en betaal geen verzendkosten.

Een balanskruk op proef?

Druk op onderstaande knop en bekijk ons assortiment balanskrukken.

ZitTotaal - Alle rechten voorbehouden. | Voorwaarden | Privacy Policy | Retourbeleid | Cookies |

 

Download hier mijn gratis ebook met 20 tips om beter te zitten